Клуб Кондор 2000 кани всички любители на атрактивните спортове на международния Таекуон-до турнир „Кондор Къп” 2018

CondorCupBaner

Клуб Кондор 2000 кани всички любители на атрактивните спортове на международния Таекуон-до турнир „Кондор Къп”, 2018, който ще се проведе на 16 юни в Асикс Арена в гр. София. В него ще вземат участие деца, кадети, юноши, девойки, мъже, жени и ветерани. Състезателните дисциплини са: спаринг (техника на двубой, тайминг, дистанция, защита и усет за пространство), форми (техники срещу въображаем противник) и силов тест (специална техника и чупене на дъски).

Инициативата е част от поредицата турнири, провеждани от клуба през изминалите години в гр. София и гр. Своге. Основният акцент е спортът като дългосрочна инвестиция в здравето, който е в синхрон с обществените тенденции за повишаване на физическата активност и стремеж към по-здравословен начин на живот.

Успехите на българските състезатели по Таекуон-до са безспорни и известността на спорта в страната ни нараства. Целта на „Кондор Къп 2018” е да бъде професионална платформа за изява на състезатели от България и чужбина и по този начин да допринесе за развитието на повече таланти и по-широкото популяризиране на този спорт.

Общият брой участници надхвърля 500 състезателя от клубове в страната и чужбина, а общият брой на посетителите – над 1000 човека. Подкрепата си за провеждането на турнира са заявили  компаниите: Виваком, Бул Секюрити, Ей Пи Джи, Фонотроника, Пицария Да Боно, Пен Д`ор, Хармоника, Go4Raw.

Заповядайте и вие, очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button