AeroMix

Aero Mix е смесен комплекс от различни видовеелементи на класическа аеробика, dance-aeробика, шейпинг, body-work и body-sculp занимания под звуците на хитова ритмична музика в рамките на един час. Има за цел, стягане и оформяне на цялото тяло чрез редуциране на  телесните мазнини и изграждане на мускулна маса. Тренировката подобрява координацията, кондицията, силата и подвижността, влияние положително върху мускулите, ставите, сърдечно-съдовата система, белите дробове, кръвообращението, психиката и общото здравословно състояние.

Подходящ е както за начинаещи, така и за напреднали от всички възрастови групи, с изключение на деца до 13 г. Тренировката започва със загрявка на всички мускулни групи и стави (10 мин) като постепенно се повишава нивото на  интензивност  и се преминава към 30-40 минути високо натоварваща аеробна серия, изградена на основните базови стъпки в аеробиката и dance-aeробиката. Хореографията е подбрана в зависимост от напредналостта на групата. По време на аеробната серия работят и се натоварват равномерно всички мускулни групи на цялото тяло.

Във втората част на тренировката програмата е  насочена към стягане на тялото и промяна на фигурата в желаната посока за сметка на специален комплекс от физически упражнения с гимнастически характер като  последователно се акцентиране върху всички проблемни зони (15-20 мин). Упражненията се изпълняват с гирички за увеличаване ефективността от работата. Последните 5  минути представляват стречинг упражнения на релаксираща музика, целящи да разтегнат и разпуснат работещите до този момент мускули и подобряват кръвообращението.

Инструктор: Димитър Дечев, тел.: 0878 831 971

Call Now Button